17 Eylül 2019

Hastanemizde Açık Kapı uygulamasının 13.’sü gerçekleştirildi.

Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, 13. Kez yapılan açık kapı gününde paydaşlarıyla bir araya geldi. Kurum içinden ve kurum dışından gelen katılımcıları makamında ağırlayan Prof. Dr. Balbay, kendisine iletilen sorunları ve iyileştirme önerilerini değerlendirdi.

Hasta ve çalışanların beklentilerini en üst düzeyde karşılayabilmek ve memnuniyeti sağlamak için çalıştıklarını dile getiren Başhekim Prof. Dr. Balbay, güçlü bir iletişim ağı ile aktif bir iyileştirme mekanizması oluşturmak için her fikrin değerli olduğunu vurguladı.

Ortak akıl ile hastanemizin değişimi ve gelişimini amaçladıklarını ifade eden Hastanemiz Başhekimi,  bu amaca görüş ve önerileri ile katkı sunan herkese teşekkür etti.