25 Haziran 2019

Hastanemiz Dr. Talat Bahçebaşı Binasında açılan Çatı Restoran Kafe hastanemiz personeline hizmet vermeye başladı.

Kafenin resmi açılışı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü, Genel Sekreter Hasan Sadi Ateş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bora Büken, Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Ali Nihat Annakkaya, Prof. Dr. Mevlüt Pehlivan, hastanemiz idaresi ile akademik ve idari personellerin katılımıyla yapıldı.

Açılışta modern tefrişatıyla hastane personelinin konforlu vakit geçirebileceği yeni mekanın hayırlı olması temennisinde bulunulurken, emeği geçen Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ile Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay başta olmak üzere tüm idarecilerimize teşekkür edildi.

Hastane Çatı Restoran Kafe, Dr. Talat Bahçebaşı Binası 5. Katında hafta içi 08.00-19.00 saatleri arasında hastane personeline hizmet verecek.