15 Mart 2019
Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

Dr. Talat Bahçebaşı Poliklinik binası yeni sosyal alanında gerçekleştirilen programa Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu, Sağlık İl Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, hastanemiz yönetimi ile hastanemizde görev yapan öğretim üyeleri, asistanlar ve tüm sağlık çalışanları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Başhekim Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, 14 Mart Tıp Bayramı’nın 100. Yılının kutlandığını anımsatarak, şiddetten uzak, huzurlu ve keyifli ortamlarda nice bayramlar geçirilmesini diledi.

Bugünü, ülkemizin varoluş mücadelesinde sağlığın her alanında ileri gitme ve çalışma azmimizin birlikteliği olarak ifade eden Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu; ay yıldızlı bayrağımızın altında bugünü kutlamamızı sağlayan aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize şükranlarını sundu.

Tüm sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, konuşmasında ayrıca hizmete giren sosyal alanın hastanemiz çalışanlarına hayırlı olmasını diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ise 14 Mart Tıp Bayramı programında yaptığı konuşmasında “Her fırsatta söylediğim gibi sizlerle çalışmaktan, bu üniversitenin rektörü olmaktan bu birliktelikten ve bu yol arkadaşlığından büyük mutluluk duyuyorum. Bugünün en güzel mesajı; sağlıkta şiddetin olmadığı beyaz kodun yazılmadığı, sağlıkta huzur ile hizmet ettiğimiz nice günler nasip olması. Allah hiçbirinizin ayağına taş değdirmesin. Huzurla, sağlıkla, sıhhatle çalışmayı nasip etsin. Bu alan bundan sonra siz değerli personelimizin hizmetinde olacak. İnşallah burada da nice güzel günler ve anılar biriktirirsiniz diye ümit ediyorum. Bayramınız kutlu olsun. Sizleri çok seviyoruz. Allah hayırla ve huzurla çalışmayı nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından program kokteyl ile son buldu.