12 Mart 2019
Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından Üniversitemizde başlatılan “açık kapı” uygulaması, Hastanemizde saydam yönetim anlayışı ve kurumsal kültürünün gelişimine hizmet etmeye devam ediyor.

Mart ayı açık kapı gününde Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, çalışan ve vatandaşlarımızı makamında ağırlayarak şikayet, görüş ve önerini dinledi. Hastane yönetiminin tüm paydaşlarıyla uyum içerisinde çalışmasının kurumun gelişimine hizmet ettiğini vurgulayan Prof. Dr. Balbay, katılımcı esaslı yönetim modelinin bir gereği olarak başlatılan Açık Kapı uygulamasının mevcut ve geleceği dönük hedeflere katkı sağladığını dile getirdi.

Bu çerçevede Düzce’nin önemli kurumlarından biri olan hastanemizi daha yukarılara taşımak istediklerini dile getiren Başhekimimiz, ilerleyen süreçlerde değer üretecek ve hastanemizin gelişimine katkı sağlayacak her türlü fikre ve öneriye kapılarının ardına kadar açık olduğunu bir kez daha yineledi.

Hastanemizde açık kapı günleri her ayın ilk Cuma günü yapılmaktadır.