23 Ocak 2019

Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin BALBAY,  hastanemiz konferans salonunda 2019 yılı değerlendirme toplantısı düzenledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu’nun katılımıyla yapılan değerlendirme toplantısında hastanemizde görev yapan öğretim üyelerine idari ve mali konularda detaylı bilgi verildi.

2018 yılınında hastanemizde verilen hizmetlerin aktarıldığı toplantıda Başhekim Prof. Dr. BALBAY, hasta ve hasta yakınlarına daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak  ve hastane personellerine güvenli ve huzurlu bir çalışma ortamı sağlamak için 2019 yılında planlanan hizmetlerle ilgili sunum gerçekleştirdi.

Karşılıklı istişare şeklinde devam eden toplantı,  görüş ve temennilerin bildirilmesiyle sona erdi.