09 Ocak 2019

Hastanemizde Açık Kapı uygulamasının 8’ncisi gerçekleştirildi.

Ocak ayı Açık Kapı Gününde akademik, idari personel ile vatandaşları kabul eden Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, idari süreçlerdeki uygulamalarla ilgili sorun ve talepleri dinledi. Başhekim Balbay, hastanemizde 8 aydır aralıksız devam eden açık kapı uygulamasında bugüne kadar 100’e yakın paydaşı makamında ağırladı.  Açık Kapı uygulamasının talep ve beklentilerinin toplanması ve kurumun geleceğe dönük hedeflerinin gerçekleşmesine katkı sunduğuna işaret eden Başhekim Balbay, 2019 yılında da açık kapı günlerine ara vermeden devam etmeyi hedeflediklerini ifade etti.  Başhekimimiz Açık Kapı Günü’nün başlatılmasında ve uygulanması sürecinde fikri ve emeği olan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a ve hastanemizdeki açık kapı günlerine katılarak görüş ve önerilerini paylaşan herkese teşekkür ederek açıklamasını tamamladı.

9. Açık Kapı Günü 1 Şubat 2019 Cuma günü yapılacak.