07 Kasım 2018

Üniversitemiz iç ve dış paydaşlarının şikayet, öneri ve düşüncelerini üst yönetime iletme kanallarından biri haline gelen “Açık Kapı Günü”,  Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanemizde istikrarlı bir şekilde uygulanmaya devam ediyor.

6. Açık Kapı Uygulamasına katılan paydaşları makamında ağırlayan Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, kendisine iletilen konulara ilişkin notlar alarak değerlendirmede bulundu.

Etkin bir yönetimin her türlü fikre saygılı ve açık olmaktan geçtiğini vurgulayan Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Balbay; Açık Kapı Uygulamasının bu anlamda kurumsal gelişime ayrı bir dinamizm kattığını dile getirdi.  Paydaşlar arası güçlü iletişimin güveni, üretkenliği ve başarıyı beraberinde getirdiğini belirten Prof. Dr. Balbay,  bu çerçevede Açık Kapı Günlerinde iletilen her görüşün Hastanemiz idaresince daha iyi hizmet sunmak için sürdürülen çalışmalara ışık tuttuğunu ifade etti. Prof. Dr. Öner Abidin Balbay,  açıklamasını Hastanemizde düzenlenen Açık Kapı Uygulamasına katılım sağlayan herkese teşekkür ederek tamamladı.