13 Ekim 2018

İlimiz ve bölgemize önemli sağlık hizmetleri sunan Hastanemiz, Dr. Talat Bahçebaşı binasındaki Özel Servis’in açılışını gerçekleştirdi.

Özel Servis açılışına; Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İdris Şahin, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu, Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay ile Hastanemiz çalışanları katıldı.

Açılışta konuşan Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, 17 Mart 2018’de açılışı yapılan Dr. Talat Bahçebaşı binasının ardından Özel Servis açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Yakın çalışma arkadaşları olarak merhum Dr. Talat Bahçebaşı’nın anısını yaşatmaya devam edeceklerini belirten Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, Özel Servis’in hizmete açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, uzun uğraşlar sonucunda hizmete başlayan Dr. Talat Bahçebaşı binasının, açılışı yapılan Özel Servis ile daha da güçlendiğini dile getirdi. Hastanemizin bölgemize ve şehrimize kaliteli sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğini söyleyen Rektörümüz, servisin açılışında emek veren ve gayret sarf edenlere teşekkür etti. Hastanemizin, her biriminin ve hizmet alanının kendileri için ayrı bir anlam ve önem taşıdığına işaret eden Rektörümüz, yeni servisin hastalara konforlu bir alan sunacağını belirterek tüm hastalara acil şifalar dilekleri ile şehrimize hayırlı olsun temennilerini iletti.

Açılış konuşmalarının sonrasında Hastanemizin Özel Servis açılış kurdelesi; Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İdris Şahin, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu, Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, Hastanemiz Yönetimi ve çalışanları tarafından kesildi.

Açılışı yapılan Özel Servis odalarını Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay eşliğinde ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, daha sonra yapımı devam eden servislerde incelemelerde bulundu.