13 Ekim 2018

Sağlık hizmetlerinde yenilikçi, sürdülebilir, kaliteli hizmet devamlılığının sağlanması adına Başhekimimiz Prof. Dr. Öner Abidin Balbay ve hastanemiz idaresi; hastanemiz birim sorumluları ile biraraya gelerek sorun, görüş ve fikirlerini dinledi.

Çalışan, hasta ve hasta yakınlarına yapılan anketlerden gelen geri dönüşler ile amaç ve hedeflerin değerlendirildiği toplantıya Başhekimimiz Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Okan Karaduman, Hastane Başmüdürü Fatma Eravcı Akpınar, Hastane Müdürü Muhammet Çelik, Başhemşire Nevin Şen başta olmak üzere ilgili Müdür Yardımcıları ile Kalite Birim Sorumluları katıldı.

Çalışanların güvenli ve huzurlu bir ortamda çalışmasının önemine vurgu yapan Başhekim Prof. Dr. Balbay;  personelin her türlü görüş, şikayet ve önerilerini hastanemizde her ay düzenlenen açık kapı günlerinde değil, hastanemiz idaresine her zaman iletebileceklerini dile getirdi.

Çalışanların sorunlarını dinleyen Başhekimimiz, yapılabilecek düzenlemelerle ilgili istişarede bulundu.