05 Ekim 2018

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından hayata geçirilen Açık Kapı uygulaması Hastanemizde katılımcı yönetim anlayışına katkı sunmaya devam ediyor.

Hastanemize dair fikir, öneri ve şikayeti olan tüm mensuplara her ayın ilk Cuma günü kapılarını açan Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, kendisine iletilen görüş ve istekleri değerlendirmede bulunuyor.

Hasta ve çalışan memnuniyetinin sağlanması adına sürekli gelişim ilkesiyle hareket eden hastanemizde 5.’si düzenlenen Açık Kapı uygulamasında Prof. Dr. Balbay,  öğretim üyelerimiz, personellerimiz ve vatandaşlarımızı makamında ağırladı.  Açık Kapı Uygulaması ile tüm mensupların karar alma sürecinde yer almasının kuruma olan aidiyet duygusunu pekiştirdiğine dikkat çeken Başhekimimiz,  yapılan görüşmelerde ortaya konan iyileştirme önerilerinin etkin ve hızlı bir şekilde hayata geçirilerek kurumsal gelişime katkı sağladığını vurguladı.

Hastanemizde sunulan sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi adına sunulan her görüşe önem verdiklerini dile getiren Başhekim Prof. Dr. Balbay, bu çerçevede her türlü şikayet ve önerileri dinlemeye hazır olduğunu belirterek sözlerini sonlandırdı.