25 Eylül 2018

Düzce genelinde acil sağlık hizmeti ile ilgili kurum ve kuruluşlar arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak üzere kurulan İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Üniversitemiz Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesinde toplandı.

Acil Sağlık Hizmetlerinin ilimizde süratli ve verimli olarak yürütülmesini sağlamak amacıyla 21.09.2018 tarihinde Hastanemiz başhekimlik toplantı salonunda düzenlenen Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) 2018 yılı Eylül ayı toplantısına; Sağlık İl Müdürü Op. Dr. İbrahim ÖZCAN, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Muhammet Melik ÇANDAR, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Ahmet ZENGİN Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin BALBAY, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Bülent GÜLERKAYA ile Akçakoca Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hamit ÖZMEN katıldı.

Toplantıda 112 hizmetleri ve hastane acil servislerinin 2018 Yılı Ağustos ayı çalışmaları değerlendirilerek, acil sağlık hizmetlerinin işleyişinin kolaylaştırılmasına yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.