06 Ağustos 2018

Katılımcılık, yenilikçilik, sürekli iletişim ve gelişme ilkeleri doğrultusunda Üniversitemizde başlatılan “Açık Kapı” uygulaması, Hastanemizde 4. kez gerçekleştirildi.

Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Ali Nihat Annakkaya tarafından Başhekimlik makamında gerçekleştirilen Açık Kapı Günü’nünde;  öğretim üyelerimiz ve personelimiz başta olmak üzere tüm mensuplarımızın fikirleri, sorunları, iyileştirme önerileri ve değerlendirmeleri dinlendi.

Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Annakkaya; şeffaflık ve sağlıklı iletişim gibi temel değerleri öne çıkaran “Açık Kapı” uygulamasının ortak sorunları çözerek, emek verimliliğinin artırılmasına katkı sağladığına dikkat çekti. Hastanemizin çalışan ve vatandaş odaklı bir yaklaşım benimsediğinin altını çizen Başhekim Yardımcımız; kurumumuzda tüm iletişim ağlarının, sağlıklı ve verimli bir biçimde işlemesine özen gösterdiklerini vurguladı.

Her ayın ilk Cuma günü yapılan “Açık Kapı” uygulaması ile tüm paydaşların düşüncelerini Hastanemiz Yönetimine bizzat ulaştırabilme imkanına sahip olduklarını ifade eden  Prof. Dr. Ali Nihat Annakkaya; Hastanemizi daha ileriye götürecek görüş, öneri ve fikirlere sahip tüm mensuplarımızı “Açık Kapı” günlerine katılmaya davet etti.