09 Temmuz 2018

Katılımcı temelli yönetim modelinin bir gereği olarak Üniversitemizde hayata geçirilen Açık Kapı Uygulaması, Hastanemizde de aralıksız devam ediyor.

3. Açık Kapı Uygulamasında Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Pehlivan;  katılım sağlayan paydaşların düşünce ve önerilerini dinledi.  Temmuz ayı Açık Kapı Uygulamasında mensuplarımızdan gelen fikir, öneri ve talepleri tek tek not eden Prof. Dr. Mevlüt Pehlivan;  Açık Kapı Günlerinin Hastanemizin kurumsal kimliğinin gelişimine destek verdiğini belirterek katılım sağlayan tüm  paydaşlara teşekkür etti.

Açık Kapı Uygulaması ile açık, şeffaf ve sağlıklı iletişim ortamı oluşturulduğuna vurgu yapan Başhekim Yardımcımız Prof. Dr. Pehlivan; Hastanemizin kurumsal süreçlerine katkı sağlayacak her türlü düşünce ve perspektife açık olduklarını dile getirdi.

Hastanemizde 4. Açık Kapı Uygulaması Ağustos ayının ilk Cuma günü gerçekleştirecek.