10 Haziran 2018

Hastanemiz tarafından düzenlenen iftar programında bir araya gelen Hastanemiz mensupları, Ramazan ayının bereketini ve huzurunu birlikte paylaştı.

Üniversitemiz Konuralp Yerleşkesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen iftar programına;  Düzce Adalet Komisyonu Başkanı Ferhan Acar, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İdris Şahin ve Prof. Dr. İlhan Genç,  Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu,  Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İbrahim Özcan,  Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Bülent Gülerkaya, Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Savaş Akça, Hastanemizde görev yapan hekimler, sağlık çalışanları ve davetli konuklar katıldı.

İftar yemeğinin sonrasında bir konuşma yapan Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, özverili ve fedakarca çalışan akademik, idari personellerimiz ve tüm sağlık çalışanı mensuplarımızla bir arada bulunmaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Prof. Dr. Balbay, programa katılım sağlayan ve organizasyonda emeği geçen herkese ve iftarın bu nezih ortamda yapılmasını sağlayan Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a teşekkür etti.

Programda duygu ve düşüncelerini aktaran Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Hastanemiz mensuplarını Üniversitemizin en büyük biriminin en geniş ailesi şeklinde nitelendirerek “Sizler sağlık alanında ülkemize, bölgemize ve Hastanemize hizmet veren çok kıymetli ve emektar çalışma arkadaşlarımızsınız. Allah hizmetlerinizi daim etsin, sizlerden razı olsun. Hayırlısıyla bayrama kavuştursun.” ifadelerini kullandı.

Çalışma ortamındaki huzurun önemine vurgu yapan Rektörümüz, “Bu güzel akşamlar, birlikte olduğumuz zaman anlamlı. Çünkü bizi biz yapan, Düzce Üniversitemizi bu kadar başarılı kılan en önemli unsur, huzur ortamımız. Allah huzur ortamımızın devamını nasip etsin.  Sizlerle çalışmaktan, paylaşmaktan ve üretmekten büyük mutluluk ve onur duyuyorum.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Furat Akdemir’in yaptığı yemek duası ile devam eden iftar programı, Hastanemizde görev yapan çalışanların birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesine ve güçlendirilmesine vesile oldu.