05 Haziran 2018

Katılımcı ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışının yansıması olarak Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından hayata geçirilen Açık Kapı Uygulaması, Hastanemizde gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Hastanemizde ikinci kez yapılan Açık Kapı Uygulamasında öğretim üyelerimiz, idari personel ve vatandaşlarımız;  sorun, beklenti, memnuniyet ve düşüncelerini Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay ile paylaşarak katılımcı ve dinamik yönetim anlayışına katkıda bulunuyor.

Hastanemizdeki 2. Açık Kapı Uygulamasına katılan tüm paydaşlardan gelen sorun ve önerileri dinleyerek notlar alan Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, gündeme gelen konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hastanemizde iletişim kanallarından en yüksek seviyede yararlanmak istediklerini belirten Prof. Dr. Balbay;  Açık Kapı Uygulamasında sunulan fikir ve çözüm önerilerinin kurumumuzu daha ileriye götürecek atılımlara katkı sağladığını vurguladı.  Üniversitemizin paydaşlarıyla işbirliğini ve iletişimi sürekli hale getirmek için Açık Kapı uygulamasından sonra WhatsApp Bildirim Hattını uygulamaya koyduğunu anımsatan Balbay; Hastanemizde de her türlü soru, fikir, öneri ve taleplerin 0543 490 00 81 numaralı WhatsApp Bildirim hattı yoluyla 7/24 değerlendirilmeye başlandığını bildirdi.

Kurumsal gelişim ve hasta-personel memnuniyetine yönelik başlatılan  “Açık Kapı Uygulaması” Hastanemizde her ayın ilk Cuma günü gerçekleştirilmeye devam edecek.