13 Kasım 2017

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  vefatının 79. yıldönümünde Hastanemizde saygı ve rahmetle anıldı.

10 Kasım 1938 yılında ebediyete intikal eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 79. ölüm yıldönümü dolayısıyla Hastanemizde anma programı düzenlendi. Hastanemiz klinik girişinde gerçekleşen anma törenine, akademik ve idari personellerimiz ile sağlık çalışanlarımız ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma gerçekleştiren Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Bora Büken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemize ve dünyaya büyük katkıları olduğunu anımsatarak,  büyük liderin ilelebet sevgi ve hasretle anılmaya devam edileceğini dile getirdi.

Saat 9:05 te çalınan siren sesinin ardından başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere onun silah arkadaşları ve vatanımız için gözünü kırpmadan can vermiş tüm şehitlerimiz anısına saygı duruşu yapıldı.

Anma programı, İstiklal Marşının okunması ile sona erdi.