26 Ağustos 2017

Hastanemiz idaresi, personelimiz ve hastalarımızın bayramını kutladı

Üniversitemiz Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi yönetimi;  hastanemiz doktorları, personeli ile hastanemizde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarının gelecek kurban bayramını kutladı.

Ziyaret, Başhekimimiz Prof. Dr. Öner Abidin BALBAY, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Ali Nihat ANNAKKAYA, Prof. Dr. Bora BÜKEN, Başmüdür Fatma ERAVCI, Hastane Müdürü Bedri YALÇIN, Hastane Müdür Yardımcısı Zekeriya KAPLAN ve Başhemşire Nevin ŞEN’in katılımıyla gerçekleşti. Büyük gayret ve özveri ile sağlık hizmeti sunan hastane çalışanlarının  bayramını kutlayan hastanemiz idaresi, çikolata ikramında bulundu.

Ayrıca hastaneden şifa bekleyen hastalarımızın yalnız olmadıklarını göstermek amacıyla gerçekleşen ziyaret, hastanemizde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına da moral oldu. Hastanemiz tüm birimlerini dolaşarak gelecek Kurban Bayramını kutlayan hastanemiz idaresinin ziyaretleri, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.