23 Haziran 2017

Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanemiz tarafından Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen iftar yemeği programı, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirildi.

İftar programına; Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İdris Şahin, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şerif Demir, Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, Hastanemizde görev yapan hekimler, sağlık çalışanları ve davetli konuklar katıldı.

İftar yemeğinin sonrasında duygu ve düşüncelerini aktaran Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, mensuplarımızla bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek programa katılım sağlayan herkese teşekkür etti.
Programda bir konuşma gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, çalışma ortamındaki huzurun önemine vurgu yaparak bir arada olabilmenin ve bir masa etrafında toplanabilmenin çok güzel bir duygu olduğunu dile getirdi. Ramazan ayında iftar sofralarında paylaşılan ekmeğin büyük bir mutluluk vesilesi olduğunu söyleyen Rektörümüz, Üniversitemiz çalışanlarının şimdiden Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek “Allah hiçbir zaman huzurumuzu bozmasın. Ağzımızın tadını kaçırmasın. Ailenizle birlikte geçirebileceğiniz nice sağlıklı ve huzurlu bayramlar diliyorum.” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

İftar programı; Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde görev yapan çalışanların birlik ve beraberliklerinin güçlenmesine ve ortak manevi duyguların paylaşılmasına vesile oldu.

Program, Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Furat Akdemir tarafından yapılan duanın ardından sona erdi.