24 Mayıs 2017

Uygulamaya koyduğumuz yeni randevu sistemi ile tüm hastaların hızlı ve kolay bir şekilde randevu almalarına olanak sağlayan Hastanemiz, şimdi de randevu doğrulama hizmetiyle hasta odaklı çalışmalarına hızla devam ediyor.

0 850 259 81 81 numaralı telefon ile sadece 41 saniyede randevu alma işlemini sonuçlandırabilen vatandaşlarımız için Hastanemizde randevu doğrulama sistemi hizmete girdi. Hastanemizden randevu alan hastalarımız ve hasta yakınlarımız, randevu alınan tarihin bir gün öncesinde 0 850 259 81 81 numaralı telefon hattı üzerinden aranarak randevu doğrulama işlemi yapması istenecek. Hastalarımızdan randevuya gelmek isteyenler 1’i tuşlayarak onay işlemini; herhangi bir nedenle randevuya gelemeyecek hastalarımız ise 2’yi tuşlayarak iptal işlemini gerçekleştirebilecek. Hastalarımızın; randevu telefon numarasını, diğer 850’li hatlarla karıştırmaması için telefonlarının rehberlerine eklemesi de hizmetin aksamaması açısından önem arz ediyor.