16 Mayıs 2017

Dünya Hemşireler Gününde Hastane Çalışanlarımız Bir Araya Geldiler. 12-18 Mayıs Dünya Hemşireler Haftası’nda bir araya gelerek aidiyetlik bağlarını güçlendirdiler. Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesimiz Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şerif Demir, Hastanesimiz Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, Başhemşire Nevin Şen ve hastanemiz çalışanları katıldı. Programda,  Hastanemizde ilk emekli olan hemşire Sevgül Esen’e ve mesleğinde 20. yılını dolduran hemşirelerimize teşekkür plaketleri takdim edildi. Ayrıca Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü öğrencilerinin hemşirelere yönelik düzenlediği müzik dinletisi, sağlık çalışanlarımıza keyifli dakikalar yaşattı. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu, Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay ve Başhemşiremiz Nevin Şen, günün anlam ve önemine yönelik yaptıkları konuşmalarında; hemşirelerimizin ve hastane çalışanlarımızın özverili çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurguladılar. Karşılaştıkları her türlü olumsuzluklara rağmen yaşam enerjisini ve güler yüzünü hiç kaybetmeyen hemşirelerimizin, üstün hizmet, özveri ve başarıyla mesleklerini yerine getirdiklerini ifade ettiler. Program, Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Safinaz Ataoğlu tarafından pasta kesilmesiyle son buldu.