18 Nisan 2017

Misyonumuz;

Üniversite Hastanemiz, bulunduğu bölgede toplumun ruh ve beden sağlığının korunmasını, 3.basamak sağlık kuruluşu olarak üst düzeyde tanı ve tedavi hizmetinin çağdaş bilgi ve teknolojiyi kullanarak sunulmasını, evrensel standartlarda eğitim, öğretim ve araştırma yapılması için gerekli altyapı desteğinin sağlanmasını amaçlar. Bu amacını, sahip olduğu üstün nitelikli kadrosu ile güncel bilgi ve modern teknoloji eşliğinde, evrensel standartlarda kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti vermektir.

Vizyonumuz;

Düzce Üniversitesi Hastanesi Türkiye’de önde gelen ve dünyada saygın; üst düzeyde bilgi birikimine sahip, topluma bilimsel ve çağdaş altyapısı ile kaliteli sağlık hizmeti sunan, bilimsel araştırmalara yön veren ve yenilikleri ilk uygulayan genç ve dinamik kadrosuyla sağlık hizmetleri açısından ulusal ve uluslararası standartlara uygun sağlık hizmeti üreten bir kuruluş olmaktır.

Değerlerimiz;

Etik Kurallara Uygunluk